X

Լավ առաջարկ

Տոնե՛ք Ձեր բոլոր տոները մեզ մոտ:
Ճաշացանկը սկսած 6.900 դրամից:
Զանգահարե՛ք (099)44-79-75

Բլոգ

Ռենա Ռեստորանային Համալիր

Ինչպե՞ս են խմում թեյը տարբեր երկրներում

H. A.

01.02.2017

Թեյն ունի յուրահատուկ նշանակություն մարդու օրգանիզմի համար՝ այն կարող է բուժել և հանգստացնել ամբողջ օրգանիզմը: Եթե թեյը խմում եք միայնակ, այն հանգստացնում է, թարմացնում միտքը և օգնում մոռանալ մանր խնդիրների մասին, եթե ընկերական շրջապատում եք թեյ խմում, այս դեպքում ստեղծվում է ավելի ուրախ և ընկերական հանդիպում:

Ռենա Ռեստորանային Համալիր

Ինչպե՞ս են նշում ծննդյան տոնը տարբեր երկրներում

H. A.

01.02.2017

Ամեն երկրում մարդիկ յուրովի են նշում իրենց ծննդյան օրը: Ամեն տեղ էլ սիրում են նշել այդ օրն ուրախ, ստանալ բազում շնորհավորանքներ և նվերներ: Կներկայացնենք մի քանի սովորույթ, որոնք մեզ համար, գուցե, տարօրինակ են, սակայն ավանդույթ են համարվում տվյալ երկրում:

Ռենա Ռեստորանային Համալիր

Happy Birth day

H. A.

01.02.2017

Մի փոքրիկ պատմություն շատ հայտնի երգ ՝«Happy Birthday to You»-ի մասին, որն այսօր դարձել է ծնունդների անբաժան մասնիկը:

Ռենա Ռեստորանային Համալիր

Թաբուլե

H. A.

01.02.2017

Թաբուլեն արևելյան աղցան է, որի հիմնական բաղադրամասերն են կազմում բլղուրն ու մանր կտրտած մաղադանոսը։ Քանի որ, այս կերակրատեսակն ունի մի քանի հայրենիք, կան պատրաստման բազմաթիվ օրինակներ և բաղադրատոմսեր: Ներկայացնեմ պատրաստան եղանակներից մեկը, որից օգտվում ենք նաև մենք:

Ռենա Ռեստորանային Համալիր

Ռեստորանային էթիկայի 12 պարզ կանոն

H. A.

01.02.2017

Ներկայումս մարդիկ գնում են ռեստորան ոչ միայն տոնական օրերին, այլ նաև ուղակի միմյանց հետ ճաշելու և հաճելի ժամանակ անցկացնելու համար:
Ներկայացնենք մի քանի պարզ կանոն, որոնք կօգնեն Ձեզ ավելի վստահ լինել ցանկացած իրավիճակում:

Ռենա Ռեստորանային Համալիր

Հարիսա

H. A.

01.02.2017

Ըստ ավանդույթի, Երբ Գրիգոր Լուսավորիչը, Խոր վիրապից դուրս գալով, գալիս է Վաղարշապատ, նա վաթսուն օր շարունակ քարոզ է կարդում տեղի հեթանոս հայերի համար: Աղքատներին ճաշ տալու համար նա հրամայում է գյուղացիներին շատ յուղ ու ոչխար բերել։ Երբ բերում են յուղն ու ոչխարը, Լուսավորիչը մորթել է տալիս ոչխարները. մեծ-մեծ կաթսաներ են դնում կրակների վրա, միսը լցնում մեջը և կորկոտն (ձավարը) էլ վրան։ Այնուհետև նա հրամայում է հաստաբազուկ կտրիճներին՝ խառնել կաթսայում եղած միսը, ասելով՝ հարեք զսա։ Այդտեղից էլ կերակուրի անունը մնում է հարիսա։

Բաժանորդագրվե՛ք մեր նորություններին